2018-01-17

Студенти проводять Новорічні свята у Єгипті

Студентський колектив ПолтНТУ вирушив до Єгипту на святковий відпочинок.

Студенти проводять Новорічні свята у Єгипті

     Вже стало доброю традицією серед студентства подорожувати на свята по країні. Цього разу, студенти ПолтНТУ вирушили відзначати Новий рік до сонячного Єгипту.

     Так, за ініціативи Профспілкового комітету студентів ПолтНТУ та активної підтримки адміністрації університету протягом тижня студентська молодь відпочивала на мальовничому узбережжі  ріки Ніл, побували у давньому місті Луксор, яка є перлиною Єгипту та його стародавньою столицею. Крім того, студентство мало нагоду спробувати свої сили і у екстремальних видах спорту,  серед яких був підводний дайвінг.

     -  Як на мене, то надзвичайно важливо для більш продуктивної роботи вміти правильно відпочивати. В університеті поєднується активний, здоровий відпочинок та професійна, або ж навчальна діяльність. Саме тому, разом із студентством ми вирушили святкувати Новий рік до Єгипту. Подібні поїздки відбуваються постійно в університеті і студентський актив, зокрема студентський профком проводить та ініціює подібного роду заходи, - зазначив голова Профспілкового комітету студентів ПолтНТУ Олександр Дроботя.

     Як зазначили організатори поїздки, планується ще більше заходів у новому навчальному році, тому слідкуйте за новинами на офіційних пабліках ПолтНТУ у соціальних мережах та долучайтесь до студентських ініціатив.

Рена Дарсанія,

ІАЦ ПолтНТУ