2018-02-28

Спільні програми з університетами Великобританії

20 лютого делегація ПолтНТУ відвідала Університет Гринвічу (Великобританія).

Спільні програми з університетами Великобританії

 

У 2013 році було підписано угоду про співробітництво ПолтНТУ з Університетом Гринвічу (Великобританія), в рамках якої у 2016-2017 роках було реалізовано спільний грантовий проект за програмою Британської Ради в Україні «Ukraine Higher Education Leadership Development Programme».

Реалізуючи укладену угоду про співробітництво делегація ПолтНТУ з робочим візитом відвідала у лютому 2018 року Університету Гринвічу. Під час візиту ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко та проректор з наукової та міжнародної роботи Світлана Сівіцька обговорили результати співпраці із директором з міжнародного співробітництва Бізнес Школи Університету Гринвічу Nikolas Hand та представниками міжнародного відділу Університету Гринвічу.

ПолтНТУ отримав пропозицію реалізувати спільно з Університетом Гринвічу програму «подвійного» диплому для студентів університету. Вступивши до ПолтНТУ студенти зможуть отримати два дипломи ПолтНТУ (Україна) та Університету Гринвічу (Великобританія).

За детальною інформацією про програму «подвійного» диплому звертайтеся до відділу міжнародних зв’язків e-mail: interoffice@nupp.edu.ua та тел. 0532-60-96-67!

ІАЦ ПолтНТУ